REFERENCER

Martin er for os den perfekte træner. Indfølende, men bestemt. En klar og realistisk målsætter, der også evner at løfte en frem mod målet. Han er en god menneskekender, og han bruger sin indsigt til at skabe øget selvværd og gode fysiske såvel som mentale resultater.
For en familie som vores med vidt forskellige behov, har han gjort en kæmpe forskel som pædagogisk indpisker og ved at kombinere intelligent træning med ændrede spisevaner.
Hvis I mangler en stærk og empatisk motivator med et mangfoldigt repertoire, så er Martin jeres nye træner.

Familien Pankoke

Sofie, Charlotte, Tobias og Morten

Jeg har benyttet Martin Sejer som personlig træner i de seneste 7 år efter anbefaling fra min dygtige fysioterapeut. Samspillet med dem begge skete som led i genoptræningen efter en operation, hvilket de begge har været fantastisk dygtige til. Martin har givet mig lyst til, altid at være i god form, og med ham som personlig træner, ved jeg, at jeg gør det rigtige, holder mig i form, og bruger min krop på den rigtige måde. At vi så også har det sjovt sammen, gør jo heller ikke noget. Martin er altid i godt humør, og er bare sindssyg god til at motivere sine omgivelser. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger. ..-

Tina Overgaard

Partner i Genitor, 60 år

Sjovt, motiverende, udfordrende og hård træning med Martin har givet min krop nyt liv. Jeg glæder mig til hver træning.-

Line Baun Danielsen

TV2/Lorry

Martin er den bedste personlige træner jeg har haft. Martin har en super evne til at presse en til det yderste uden at det bliver for meget. Han inspirerer med nye effektive øvelser hele tiden. Martin er altid positiv, glad og engageret. Sidst, men ikke mindst så er han utrolig kompetent og vil kun sin klients bedste. Han laver et program der tager højde for mine ønsker og samtidig eventuelle skader, hvilket giver mig en tryghed så jeg kan fokusere på at give mig selv110% og dermed får maksimalt udbytte! .

Kim O

Unibet, 50 år

Jeg har haft fornøjelse af at træne sammen med Martin af 3 omgange. Første gang for 18 år siden. Jeg kan huske at han dengang og stadig er, super dygtig i sit arbejde. Meget engageret, målrettet, sjov, professional og en alsidig træner. 2. gang startede jeg endnu et forløb op hos ham, efter at jeg havde født mit 2. barn. Her tog han hensyn til at jeg næsten lige havde født og fik trænet de områder jeg mest havde behov for, uden at overanstrenge mig og stadig have en følelse af at kroppen har fået en ordentlig tur. Kan stadig huske, at han endda var så venlig at holde min den kun et par måneder gammel baby, mens jeg trænede. Nu i 2021 har jeg så for 3. gang haft fornøjelsen af at træne med ham af flere forløb. Hold op, de træningstimer er bare de bedste, super hårde, resultatskabende og samtidig med at jeg har det sjovt, for det meste . Martin formår bare at lytte til ens behov, og tager hensyn til hvis man lige en dag ikke helt er på toppen og for strikket et program ud fra det. Resultater er til at se ret hurtig efter. Bedste træner der findes og han har kun de bedste anbefalinger fra mig..-

Halima

Nykredit, 43 år

Min kone og jeg runder nu et halvt år, hvor vi er blevet trænet personligt hver for sig 2 gange om ugen af Martin Sejer. Vi giver ham vores bedste anbefalinger fordi vi kan begge se og mærke de pæne og naturlige resultater på kroppens velvære, fasthed og contour – fysisk styrke og psykisk overskud til familien og job er også højnet. Martins force er på en sjov og motiverende måde at være i stand til at differentiere træningsforløbene med f.eks. special-træning til mand og kvinde. Min kone og jeg snakker om vi altid glæder os til træne med Martin og derfor kommer man lettere afsted. Martin har genoptrænet min kones ankel efter en slem ledbåndsskade til fuld førlighed igen og det er jeg meget taknemmelig for. Martin er imødekommende, godt humør, topprofessionel, lun humor, tålmodigt, rar.- Han har en utrolig fin næse for hvilke dage han kan presse en maximalt og virkelig give gas og hvilke dage man måske lige skal hives igennem. Han går direkte efter dit mål hvad enten det er styrke, vægttab, body shaping, kondition, velvære og har mange års praktisk erfaring samt teoretisk uddannelse til at styre træningen herefter. Du får et personligt træningsforløb, hvor du reelt opnår de mål du sætter. Overlæge Peter Toquer, speciallæge i Ortopædkirurgi samt ejer af privatklinik.

"Peter Toquer Jessen

Speciallæge, 48 år

Vi er to veninder, der har været super glade for Martin Sejer som personlig træner. Altid sjovt, opløftende og motiverende. Selvom vi er to personer, har træningen stadig været tilpasset til os hver især, så vi har fået det maksimale ud af vores timer. Vi har begge kunne mærke tydeligt forskel på muskler og kondition, men også på velvære og det mentale. Tak til Martin. Vi glæder os til endnu et træningsforløb..

Eline og Pernille

Administrator & PR, 25 & 26 år

Martin is highly professionell  and have excellent training skills and high energy level.  He adapts your training to your personal needs, and also have the ability to challenge you, and push you to achieve your training  goals and  objectives. I can strongly recommend Martin as your personal trainer.

 

Jack

Invester, 58 år

Martin får 5 Stjerner af os.

Min mand og jeg startede på et forløb hos Martin. Vi har aldrig trænet meget styrketræning. Martin tilpassede i samarbejde med os, et program hvor vi blev udfordret hvergang samtidig med at vi styrkede de svage dele af kroppen. Martin er sindssyg dygtig til at tilrettelægge træningen netop til DIG og kender alt til kroppen og kan hurtigt se hvad du kan klare. Så ikke noget med at snyde ham, han gennemskuer dig. Det bedste ved at træne med Martin er at du næsten glemmer hvor hårdt det er, for han er så hyggelig og sjov at være sammen med. Men samtidig et du så tryg for du ved at han ved hvad han laver. Hvis du ønsker at ændre sin krop og mindset skal du give dig selv den gave at booke et forløb hos Martin. Du vil ALDRIG fortryde det.
..

Jimmi og Gitte

Sælger, 49 & 52 år

Jeg har nu igennem 18 år haft fornøjelsen af at modtage personlige træningstimer fra Martin Sejer. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger! Martin evner at gøre træningstimerne både afvekslende og hyggelige; samtidig med at han presser en de ekstra 20% der skal til for at opnå faktiske målbare resultater. Han har et meget hyggeligt og omgængeligt væsen, og forstår både de fysiske og psykiske elementer ved effektiv træning. Endelig har han forstand på at tilrettelægge diæter og træningsprogrammer der er praktisk gennemførlige. I løbet af mit trænings med Martin får jeg endvidere opbygget en fornyet sund indstilling til motion, sundhed og styrketræning generelt. Disse gode vaner har siden hængt ved; og jeg har fortsat et slankere og sundere liv. Jeg ønsker Martin det bedste i hans fremtidige karriere som træner.

Christian Møller

Direktør, 50 år

I had the priveledge of training with Martin and I’m extremely glad I did it! I was usually pretty confident in my knowledge of working considering I use to train myself years ago, so I was pretty certain I didn’t need a trainer, not until I actually buckled down and got some sessions. I completely needed this! Martin is very good a pushing you to do more without trying to kill you, which is perfect for most. You leave feeling better and still being able to take on the day and not feeling like you can’t walk the rest of the day or such. Its a great way of motivating people to come back make it a habit to get it the gym more! I enjoyed working out with Martin and I will most definitely do it again. Not to mention I lost 6kg, 6cm in my mid section, and am in the best shape I’ve been in 10 years! 😉 

Brandon Beal

Sanger, SunnyHill Music Group

Jeg har haft fornøjelsen af at have Martin som personlig træner i en længere periode, og var utrolig glad for det. Jeg vil til hver en tid anbefale Martin som træner. Jeg håber i opnår jeres mål, præcis som jeg har opnået mine !

Basim

Sanger, 26 år

At the age of 59 years old I thought it was probably too late for me to turn around things after many years of not exercising,overeating and a little to much alcohol. Now after 8 months training with Martin with his knowledge,motivation,advice and help I have changed my body and life(style)to something I am so happy with. I now look forward to my training every week at Martin’s excellent facilities.

Andrew

Head waiter , 60 år

Jeg har aldrig brudt mig om træning, sport, eller motion. I skolen var jeg ham, der blev valgt sidst til fodbold og som voksen var jeg ved at brække mig , når folk, der talte om, hvor vigtigt og godt motion var. Jeg startede hos Martin, fordi jeg jeg ønskede at få et bedre forhold til min krop og til motion. Jeg var samtidig pissebange for at få en eller anden topmotiveret sportsidiot på nakken – for jeg vidste, så ville projektet mislykkes. Jeg havde en indledende samtale med Martin, hvor jeg forklarede, hvordan jeg havde det med motion og hvad mine mål var. Martin var lige dele sød og forstårende og barsk. Jeg tog chancen og købte 4 måneder med ham som min personlige træner 2 x om ugen. Jeg har i dag trænet med Martin i næsten 2 år – og jeg har ikke fortrudt min beslutning om at ha ham som min personlige træner en eneste gang! Forløbet har givet mig en helt ny indstilling til motion og min krop. Da jeg startede kunne jeg ikke mærke mine mavemuskler og når Martin bad mig om at fokusere på en bestemt muskel, hørte jeg, hvad han sagde, men kunne ingenting mærke i min krop. Jeg kunne løbe 1½ min og fik så ondt i anklerne. Jeg var skræmt, når han med overskud og smil på løben præsenterede “ugen nye spændende program”, men på en eller anden måde fik han mig motiveret, så jeg holdt ud. Martin er topengageret og elsker at træne – men når det lykkes at få mig i bedre form , var det fordi, han var med på, at jeg ikke var typen der blev motiveret af at blive presset. Han sammensatte et program, som jeg kunne gennemføre, og når jeg syntes udfordringen blev for stor, distraherede ham med jokes, musik, historier og alt hvad han kunne. Det virkede! Der gik nogle måneder, men pludselig kunne jeg se, at der var øvelser, jeg kunne! I dag er meget anderledes. Jeg er nu blevet “sådan en”, der har et par gode løbesko, bruger mit medlemskab til fitnesscenteret og kan mærke, at hvis jeg ikke får trænet, så bliver min krop træt og dvask. Og så savner jeg min træning – og kommer afsted! Gennem mit forløb har jeg tabt mig, bygge muskelmasse op, blevet mere fit – men vigtigst af alt: jeg har fået en spirende glæde ved at jeg træner. En glæde ved at lære om min krop, om muskler og jeg tager mig selv i at ville lave “dødløft” og “lap pull-down”. Det havde jeg bestemt ikke regnet med – nogensinde! Er man sådan en der har et ønske om at få et bedre og mere venligt forhold til sin krop og motion, kan jeg varmt anbefale Marin. Han er ikke bare “endnu en” personlig træner, der har fuldstændig tjek på træning og kost . Det der gør ham alle pengene værd er, at han tager ens begrænsninger seriøst, at han har en formidabel evne til at regne ud, hvordan træningen skal sammensættes og varieres så man kan få lyst til at lære sin krop at kende og at han bliver ved med at tro på, han kan hjælpe en mod at nå sine drømme! Jeg har aldrig oplevet at føle mig som en fiasko eller ikke gøre det godt nok med min træning med Martin, til trods for jeg har sagt nej til mange forslag og råd. De er de kvaliteter som gør, at jeg på det varmeste kan anbefale et forløb med Martin som personlig træner. ..-

John

Psykolog, 39 år

Jeg fik Martin Sejer anbefalet gennem Henrik Duer kendt fra tv 3 programmet ” ekstrem fed – et år til at redde livet”. Mødet med Martin er det bedste jeg nogen sinde har gjort for mig selv. Ved første møde lagde vi en plan ud fra mine mål, som er et vægttab på 25 kg, en veltrænet krop og en meget bedre kondi.Martin ved alt om kost og er derfor god til råd og vejledning. Første mål er at jeg gerne vil tabe mig 15 kg inden min sommerferie i starten af juli 2012. Da vi startede var der 3 måneder til første mål på minus 15 kg. Nu er der gået 2 måneder og jeg har tabt de første 12 kg, så jeg er ikke i tvivl om at jeg når mit første mål inden ferien. Jeg glæder mig altid til træningen selv om det er hårdt. Træningen er fantastisk og utrolig alsidig og Martin har altid en overraskelse eller to i ærmet. Martin er utrolig dygtig og presse mig altid til det yderste, hvilket gør at jeg har opnået så godt et resultat allerede nu. Jeg er ikke itvivl om at jeg forsætter hos Martin efter ferien, for at nå mit endelige mål inden udgangen af oktober 2012. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til andre om at give sig selv den “gave” at træne med Martin.

Christina Hagman

Adm.Direktør Husejernes Kreditlån Pantebrevsselskab A/S, 45 år

Martin er en dygtig personlig træner. Han er super god til at forny træningen, så det hele tiden er sjovt og motiverende, men samtidig udfordrende og jeg bliver presset til det yderste hver gang. Med Martin har jeg opnået virkelig godt resultater med min krop – nu stærkere og sundere! Jeg kan varmt anbefale at du booker nogle timer hos Martin – din krop vil takke dig for det…-

Pernille

Direktør, 41 år

Havde problemer med at presse mig selv når jeg trænede med en ven eller alene. Derfor søgte jeg en personlig træner. Havde mine betænkeligheder, men må sige at Martin fik modbevist de betænkeligheder. Jeg havde 50 gange hos ham, og det har jeg helt sikkert tænkt mig at gøre igen, hos Martin. Det var et langt super forløb, med en utrolig dygtig og ikke mindst rigtig venlig træner. Martin formår at kombinere det at være en flink og rar person, med at være en hård og dygtig træner. Man bliver presset til sit yderste, hvilket for mig var det vigtigste formål med at have en personlig træner. Derudover er han helt tydeligt rigtig dygtig, og på blot 50 gange, var det helt tydeligt, at jeg både kunne mærke og se, forskel fra inden jeg begyndte hos ham. Da han var super god til at motivere og presse en, var det altid en hård og god oplevelse at træne med Martin. Jeg fik mig i hvert fald en målrettet træning, en ny indsigt i gode spisevaner, og træning på allerhøjeste niveau samt godt selskab. Kan helt klart anbefale en tur hos Martin Sejer til alle andre.

Malte

Fodbold spiller, 26 år

Martin Sejer is an excellent personal trainer.

Martin is a true and sharp professional. He keeps a close eye on how you perform the diverse exercises he plans and provides feedback where applicable. He helps you extend your capabilities by going beyond your comfort zone in a controlled and supportive way. Martin is strong in motivating and always has a funny story to tell.

Petra, 41

Lærer

I wanted to become stronger around my upper body, so I contacted Martin. From the first meeting Martin took Care of me like i was his only client. The training has been planned down to the smallest detail. I have used Martin 2-3 times a week while I was playing for BIF.

Ferhan Hasani

Proffessionel fodbold spiller Brøndby, 24 år

Jeg har trænet hos Martin i 4 måneder. Efter at have født to børn og aldrig helt kommet i form igen, var det nødvendigt for mig med hjælp og sparing og ikke mindst MOTIVATION og disciplin. Martin leverede alle dele på en meget behagelig og venlig måde. Jeg har været meget imponeret over hvor langt jeg kunne komme i forhold til de ønsker jeg havde for formålet med min træning, selvom jeg blot trænede en gang om ugen. Martin var altid meget veloplagt, serviceminded, reelt interesseret og nærværende. Selv i mine mest frustreret øjeblikke hjalp han mig igennem. På baggrund af forløbet har jeg fået en rigtig god fornemmelse for min krop og min kapacitet. Lige siden har jeg selv trænet 2 gange om ugen. At få kick startet min træning sammen med Martin har været alle pengene værd! ..-

Fridda

Selvstændig konsulent, 31 år

Efter min graviditet, og et halvt år uden søvn og motion (men en masse tomme kalorier), kunne jeg næsten ikke genkende mig selv mere. Min muskelmasse var skrumpet betydeligt og erstattet af fedt, og vægten sagde + 10 kg. Jeg har tidligere med succes prøvet at skulle hive mig selv op og komme i gang igen med træning og god kost, men denne gang kunne jeg bare ikke. Jeg havde dog lysten og viljen til det, men manglede en der kunne skubbe mig i gang. Jeg købte et 4 måneders forløb hos Martin, og det var lige det der skulle til. Her 4 måneder efter er min krop næsten tilbage i den form den var før min graviditet, og der mangler kun få kilo før jeg er i mål med vægten. Min aftale med Martin gjorde, at jeg kom afsted til træning, og at jeg fik fokus på god kost igen, også selvom jeg havde været oppe hele natten med min baby. Det havde jeg aldrig klaret alene. Jeg kan kun give Martin mine aller varmeste anbefalinger. ..-

Katrine

Læge, 33 år

Min træner er stærkere end din træner. Der er noget om snakken og desuden er jeg overbevist om han er en af de bedste af slagsen. Jeg har gennem snart 1 1/2 år trænet med Martin Sejer og har haft forskellige mål/projekter undervejs. Startede med et ønske om et vægttab på 10 kilo og få gode redskaber/inspiration til at komme godt i gang med at styrketræne – samt blive løbeklar efter gentagende skadesperioder.Målet blev nået til fulde, jeg tabte 10 kilo på 3 mdr. Vi trænede sammen 1x pr uge i dette forløb, det var sindssygt hårdt, men også en fest. Siden er jeg blevet bidt af styrketræning, en sport hvor min krop gerne vil arbejde med mig og hvor jeg har fået så mange succes oplevelser. Pt er jeg i gang med et længere forløb med at stille op i fitness-konkurrencer. Hvis man vil afprøve sine grænser skal man skubbe til dem, og det skal jeg love for bliver gjort til fulde under hver træning med Martin, som er en god hepper på sidelinjen – altid med korrektion og fulde udbytte for øje, samt stort smil på læben. Træningen er individuel og han er velforberedt, og altid klar til at tilpasse på dagen hvis han fornemmer man har behov for noget helt andet. Så har du lyst til at prøve nyt og blive udfordret kommer du til det- mere end du troede var muligt. Man kommer vidt omkring, altid tilpasset den enkeltes mål ønsker og behov En træningstime med Martin er aldrig kedelig, han bidrager med masser af energi og er desuden et dybt sympatisk menneske..og det bliver personligt, han kommer tæt på men det bliver aldrig ulige for han gir så meget igen. Så har du brug for hjælp er den lige her, om det er trænings-specifikt handler om vægttab eller noget helt tredje – Martin har kompetencerne og masser af gode ideer og jeg giver ham de bedste anbefalinger. og husk på, selv når målet nås, så handler det om livsstil at få gode vaner både hvad angår kost og motion, så man er aldrig helt færdig. Jeg selv har valgt fortsat at træne med Martin da jeg gerne til stadighed vil udfordres have nye input og sparring – og det fås ikke bedre ..-

Mette

salgsassistent, 45 år

Igennem 2 år har Martin hjulpet os tilbage i topform. Med hans store kendskab til kroppen, evne til at motivere og et varieret program, har Martin givet os trimmede kroppe, styrke og ikke mindst velværd. Samtidig er Martin sjov og underholdende hvilket ikke gør træningen mindre spændende. Vi kan kun anbefale Martin som personlig træner -.-

Thomas og Jesper Gadegaard

Iværksætter og Arkitekt

I had the pleasure of working with Martin for 12 months in 2018 He is knowledgeable, energetic, and an utmost professional. His demeanour is always positive and helpful. Martin’s strength, cardio, and nutrition program perfectly complemented my physiotherapy for a knee injury. The most remarkable thing about Martin is his ability to push you beyond what you think you are able to do in an unassuming way, which leads to a great sense of accomplishment. I highly recommend Martin to anyone who is ready to commit to a healthier lifestyle ..-

Anne

konsulent CBS, 45 år

Absolut det bedste jeg har gjort for mig selv! Så kort kan det faktisk siges. Mit forløb hos Martin har været hårdt, sjovt og ikke mindst udfordrende. Jeg startede hos Martin, da jeg havde lyst til at tabe mig og blive strammet op. Jeg har haft op- og nedture under træningen, men det vigtigste er, at træningen altid har været præget af højt humør og humor. På trods af højt humør blev der under ingen omstændigheder slækket på kravene under træningen – også selvom jeg til tider forsøgte at slippe udenom! Der blev skabt et frirum, hvor jeg kunne overlade kontrollen til Martin, hvilket i sig selv var befriende. Jeg har glædet mig til hver en træningstime, og haft den bedste følelse i kroppen bagefter. Jeg er altid gået glad fra træningen, fordi Martins personlighed gør en positiv forskel. Jeg har aldrig været så begejstret for maskinerne i fitness centrene, men jeg har nu også fået en helt anden selvtillid, hvad det angår. Der er simpelthen blevet rykket mange grænser under træningen. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin, og alle burde unde sig selv et forløb med ham som personlig træner!..-

Henriette

Selvstændig, 41 år

Effektiv træning for mor og 2 teenagesønner Min yngste teenagesøn og jeg begyndte at træne med Martin i juni sidste år. Jeg havde prioriteret arbejde over træning og hurtig mad over sund mad i en travl hverdag. Det betød, at jeg var kommet i dårlig form og havde taget 25 kg. på over ca. 5 år. Det betød også at jeg ikke havde orket at tage diskussionerne med min yngste søn, når han valgte TV frem for sport. Han havde ikke rigtig lysten til træning og har altid haft tendens til at veje lidt for meget. Når jeg skulle i gang og have min søn med vidste jeg, at vi havde brug for professionel hjælp og jeg kontaktede Martin. Vi lagde mål sammen, fik en kostplan og så trænede vi hver 1x/uge med Martin og herudover 1x begge to sammen med Martin. Aldrig har vi prøvet så hård træning, men vi fik også resultaterne. Vi havde god kemi med Martin lige fra starten og han kunne få os begge to til at præstere alt, hvad vi kunne. Da vores første 36 timer var brugt op, aftalte vi 36 mere og min søn træner stadig med Martin 1 gang om ugen. Hans kondition og krop er i bedre form end nogensinde – og selvværdet har fået et boost. Jeg er kommet i god form og nåede at tabe 18 kg. Jeg er stoppet, fordi Martin er flyttet til et center længere væk fra hvor vi bor, men jeg holder vægten. Til gengæld er det tydeligt, at jeg ikke træner helt lige så hårdt og ikke har det lige så sjovt som sammen med Martin, når jeg træner alene. Det er bare ikke muligt. Nu starter min ældste søn på 16 år op med Martin i næste uge. Han træner rigtig meget i forvejen og vil bare gerne have professionel sparring på at nå sine næste mål. Jeg glæder mig vildt på hans vegne, for der er ingen tvivl om, at det er muligt at præstere og nå resultater, man ikke troede var mulige, når man træner sammen med Martin. .-

Dorthe

HR chef, 43 år

Jeg havde her for nylig et rigtig godt træningsforløb sammen med Martin Sejer over et års tid. Det var en succesfuld oplevelse på mange måder, bl.a. fordi jeg lærte hvordan jeg skulle udføre øvelser med og uden maskine korrekt. Dermed kunne jeg også træne alene både under og efter mit træningsforløb. Martin var god til at motivere mig når jeg havde brug for det og var samtidig opmærksom på hvor mange kræfter jeg havde fra gang til gang at gøre godt med. Træningen var alsidig og havde jeg lyst til at prøve nye ting kunne vi let improvisere og ændre i dagsprogrammet. Jeg kan klart anbefale Martin som personlig træner til enhver som har lyst til at udfordre sig selv..-

Jannick Wrang

Selvstændig/pokerspiller, 38 år

Jeg kontaktede Martin ifm. med et ønske om en mere ‘trænet’ krop samt en sundere livsstil. Martin var fra første møde utrolig engageret og lyttende, og ud fra de få møder jeg har haft med ham, så føler jeg at det har været pengene værd. Jeg kan mærke tydelig forskel på min træning før og efter, og jeg kan se en tydelig fysisk udvikling ift. mine ønsker og mål. Selv efter forløbet har Martin været til rådighed for eventuelle spørgsmål og vejledninger – og det kalder jeg service! .

Thomas

Art director, 36 år

Efter en længere pause var jeg klar over der skulle en indpisker til at få mig på rette kurs igen, og jeg fik anbefalet Martin af en god ven. Martin lavede hurtig en plan for vores forløb og selvom det ikke gik så hurtigt som Martin ønskede, er jeg selv utrolig godt tilpas med resultatet…..hvilket var at få mig i form, samt at fokusere på at spise fornuftigt men med plads til sjov……alt sammen noget Martin har respekt for. Træning hos Martin er altid udfordrende og man får ikke lov at slippe let om ved det, men Martin forstår at gøre det til en leg og med en god portion humor, er det altid med et smil på læben når en time er færdig. .-

Helle Wagner

MODSTRÖM, 41 år

Man kan og man vil og man skal…….. og så skal ens omgangskreds virkelig støtte og stole på en, når man sætter sig et mål. Jeg har hele livet haft en vægt der er gået op og ned og været overvægtig det meste af mit liv. Da jeg var barn og teenager blev jeg mobbet med min overvægt og har virkelig mange varige mén efter mobning. Så for mig er det ikke nemt at smide de ekstra kg, som jeg burde. Jeg har længe været klar over, at det ikke er noget jeg kan alene, men aldrig rigtig fundet den støtte jeg havde brug for i et varigt vægttab. Men så kom jeg under vingerne hos Martin Sejer. Hans tro og viljestyrke på at jeg snildt kunne tabe mig 15 kg med hans hjælp og ikke mindst min egen, gjorde at troen på mig selv voksede mens jeg blev mindre og mindre om livet. Der er mange der har spurgt mig om det ikke har været vildt hårdt og været meget imponeret over min viljestyrke og standhaftighed. Og mit svar i helhed er: ”Nej og tak;)”. Men det betyder ikke at det har været nemt hele tiden, men i de første uger hvor det var hårdt, er glemt. Glemt i den kæmpe succes jeg har opnået. Der har været dage hvor jeg har haft lyst til at slå Martin så hårdt og råbe af ham, men bare gjort det inde i mig selv;)………. Men det skal til for at opnår resultater. Og så skal man skal være klar fysisk og ikke mindst psykisk. Alle ting som Martin støtter en 110 % op om. Martin er jyde og det kan man mærke på hans humor, han er virkelig sjov og det er en kæmpe hjælp til når man træner;) pludseligt er 60 min træning gået…… og så står man der med sveden dryppende og røde kinder og man kan ikke andet end at smile. Jeg har sat mig for at tabe 20 kg, er på de -16 kg på 6 mdr. det havde jeg aldrig nået uden Martin og hans jyske humor 🙂 Og vi kæmper videre sammen, jeg skal af med de sidste 4-6kg (mer´vil ha mer´) og gennemføre en halv Marathon til april/maj..-

Katja L

Leder, 34 år

Da jeg nærmede mig de 50 år, ville jeg gerne gøre noget godt for mig selv, for at trimme min krop og komme af med de sidste kilo. Jeg så et opslag med Martin i mit lokale fitness center og kiggede derefter på hans hjemmeside. Det så rigtig godt ud med masser af rosende ord og jeg bestilte straks den første time. I dag har derefter haft ca. 20 timers træning med Martin og er tættere på mit mål. Martin lever fuldt ud op til alle de rosende ord, som han har fået med på vejen. Han får klart min anbefaling! Martin er: · Super Professionel. · Meget engageret og fokuseret på en, når man har en time med ham. · Super motiverende, så man nemt yder sit max. · God til at variere øvelserne, så det aldrig blive ensformigt. · Har en personlighed der gør, at man straks i hans selskab føler sig godt tilpas..-

Pia Djurhuus

50 år

Da jeg ventede min datter tog jeg en beslutning; når jeg bliver mor vil jeg ikke være en af dem (og undskyld hvis jeg træder nogen over tæerne), der aldrig får smidt de sidste kilo efter graviditeten. Jeg lovede mig selv, at jeg hellere skulle op og ud at røre mig (og barnevognen) hver eneste dag i stedet for at have bage de perfekte speltboller. Jeg lovede mig selv at mit nye liv som mor, skulle være aktivt og sundt og at jeg skulle gøre mit for at den arvelig kræft i min familie bare forbliver ord på et stykke papir. Jeg besluttede, at jeg inden min datter blev 1 år, skulle have gennemført en halvmaraton og som min. være tilbage på min normalvægt. Jeg kom rigtig langt selv, men udsigten til en halvmaraton syntes umulig og selvom de overflødige kilo var væk, sad det hele ikke som før graviditeten. Jeg kontaktede derfor Martin og vi lagde en kostplan, en plan for styrke og en for løb. Jeg må indrømme at jeg i starten tvivlede. Ikke på Martins evner, men på om der nu også kunne ske det jeg håbede. Forløbet og resultatet har langt overgået mine forventninger. På 4,5 mdr. gik jeg fra nul til en halvmaraton på en helt ok tid. Jeg har smidt yderligere 8 kg og 27 cm fordelt på kroppen. Lige nu glæder jeg mig til næste udfordring og næste mål. For selv om et mål er realiseret, finder Martin hele tiden på nye udfordringer, hvilket for mig betyder at motivationen hele tiden er i top. Træningsforløbet har givet mig langt mere energi, jeg er blevet sundere, motion er blevet noget jeg glæder mig helt vildt til og noget som jeg ikke kan undvære. Jeg er blevet meget klogere på mig selv, jeg ved at med vilje, troen og træning så kan alt lade sig gøre og endelig så ved jeg, at det jeg har været igennem har ændret min livsstil for altid. Martin er ben hård, men en sand fornøjelse at træne med. Han presser en til det yderste, han støtter en, han er en stor motivation og inspirationskilde og så er han meget ærlig. Martin er et fantastisk rart og roligt menneske og et menneske jeg fra start af har fuld tillid til og følt stor tryghed overfor, hvilket har været nødvendigt i pressede situationer. Jeg er så imponeret over hvilken forskel Martins træningsprogram har gjort for mig, min krop, min familie og mit liv. Du har bare stadig at være personlig træner, når jeg skal finde tilbage til denne form efter barn nr. to 🙂 –

Heidi

Digital projektleder, 30 år

Jeg har trænet med Martin Sejer I præcist 6 måneder og haft et vægttab på, efter de første 3 måneder nøjagtig 18 kg, og efter de 6 måneder små 30 kg.Inden jeg starter med at rose Martin vil jeg gene understrege at jeg som person er stædig (ikke ment positivt), fræk (på den næsvise måde) og jeg var absolut sikker på at jeg havde det fint i min overvægtige krop. Så det var med en, ”ja ja lad os nu se hvilken støbning du er lavet af Hr. Personlige Træner”, attitude jeg mødte op med første gang d. 3 nov. 2012 hos Martin. De sidste 6 måneder har jeg 3 gange om ugen, sommetider 4 gange, forsøgt at snyde, lyve, bande, skræmme…. og tilmed forsøgt at give helt op… HVER GANG UDEN HELD!  Martin har en personlighed der brænder igennem positivt hos ham findes der ingen gode undskyldninger og ingen tid til tuderi. Træningen med Martin er intens og personlig, han hører, og husker hvert et ord og hvert et ønske du fortæller om, i forhold til din træning og dine personlige behov. Der findes ingen oversprings muligheder når man er sammen med ham, han er 100 % dedikeret til dig og dine behov under træningen, og har en tålmodighed som kun få mennesker kan prale af at besidde. Det der betød allermest for mig I forløbet med Martin var helt sikkert hans dedikation til at hjælpe med at fixe MIT problem, han gjorde det til ”vores problem” som vi var fælles om at løse – han var en allieret I hele kampen. Martin står koncentreret ved siden af dig under hele din time, han er ikke lige pludselig ”ude at rende”, det betyder rigtigt meget for både psyken og intensiteten af træningen (som sagt, ingen chance for at snyde) Martin, endnu engang et KÆMPE tak for at ændre mit liv ved at vise mig hvad en fantastisk træning kan gøre ved et menneske, både fysisk men absolut også psykisk 1000 TAK –

Maria

Kastrup lufthavn, 34 år

Jeg har altid kæmpet med min vægt og har igennem tiden prøvet en masse forskelligt for at tabe mig, men der skete altid det samme. Jeg tabte 7-10kg og tog ca. det dobbelte på igen. Da jeg efterhånden var blevet svært overvægtig, skrev jeg til Martin som en sidste udvej og regnede egentlig ikke med han kunne hjælpe mig. For hvorfor skulle han kunne det, når jeg har prøvet så meget andet, som har slået fejl!? Hurtigt blev jeg overbevist om at det var det helt rigtige for mig! Vi snakkede om en plan for vægttabet og jeg gik derfra med en rigtig god fornemmelse i maven. Martin er en rigtig dygtig træner og brænder for det han laver. Han har et kæmpe engagement for sine klienter og yder i den grad den støtte og opbakning, man specielt har behov for i et vægttabsforløb. Han formår at gøre træningen interessant og finder hele tiden på nye spændende ting man kan lave og måder at udfordre sig selv på. Han er hård og kontant, men samtidig et utrolig rart og hyggeligt menneske. Træningen er benhård og man presses til ekstremer, men man skal lede længe efter et menneske med det engagement og den dygtighed. At starte hos Martin er den bedste beslutning jeg længe har taget. Min kondi er blevet markant bedre og allerede efter ganske få uger, kunne jeg se og føle forandringerne på min krop. Efter de første 5 måneder havde jeg tabt 29kg og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg nok skal nå mine mål. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin Sejer. Han kan sit kram og gør det umulige muligt…-

Christina

Farmakonom, 34 år

Effektivt, fleksibelt og motiverende, 3 ord der beskriver Martin´s træning fuldt ud..-

Chanette

Selvstændig, 35 år

I april 2012 tog jeg et af mit livs bedste beslutninger, da jeg bookede 20 timers personlig træning med Martin. Jeg var overvægtig og i dårlig fysisk form efter 2 store maveoperationer. Martin har fra dag 1, været god til at motivere, give mentale skulderklap og være med til hele tiden af rykke mine grænser for hvad jeg troede var muligt. Jeg, som aldrig har kunnet løbe, endte med at gennemføre 5 km kvindeløb på Martins opfordring. Jeg troede ikke jeg kunne og igen fik Martin mig til at tro på det. Jeg har nu nået vægttab på 8 kg, er kommet i form og har fundet glæden ved at træne og kunne ikke have gjort det uden Martins hjælp.-

Annette

Rejsekonsulent, 44 år

Året er ved at gå på hæld og jeg er klar til de sædvanlige nytårs fortsæt – dog ikke den med at nu skal jeg virkelig tabe mig og komme i go form! For det har Martin allerede hjulpet mig med. Jeg har på kun 15 timer med Martin tabt mig 9 cm på lår og ben. 15cm på maven og 5 cm på armene. Jeg føler mig totalt på toppen, kroppen er styrket og tonet. jeg glæder mig til at til at fortsætte min træning med Martin i det nye år – den er uundværlig! .

Michael Nyrop

Selvstændig, 40 år

Jeg mødte Martin, pga min søn Marc på 21 år havde haft et stort vægt problem, vi blev opfordret til at kontakte Martin sejer da han var den helt rigtige til at få fat i folk på den gode måde, vores søn Marc trænede med Martin i 3 mdr og ved god kost og sej motion nåede han ned på det han forventede, efter at have set min søns resultater og hørt om hans træning og kost program, måtte jeg selv prøve det af. Jeg har selv trænet med vægte i 20 år,men kunne godt tænke mig at se hvor effektiv Martins program var. Jeg må tilstå at det var effektiv, efter bare 5 ugers træning, og Martins kostprogram, samt hans fantastiske arbejde. Gav det helt fantastiske resultater . Kan kun varmt anbefale at få en personlig træner som Martin.

 

Michael Bertelsen

Selvstændig, 46 år

Jeg tog kontakt til Martin Sejer, da jeg var lidt i tidspres. Jeg var blevet godkendt til at få lavet en gastric bypass men skulle tabe mig 9,5 kg indefor 6 mdr. Ja tiden gik og inde jeg havde set mig om var der kun 1 1/2 mdr. tilbage, og der tog jeg så kontakt til Martin og han hjalp mig så med at smide de kilo der skulle til så jeg nåede min deadline. Det var både med kostplan og trænings program og ikke mindre end en masse opbakning. Selv efter jeg har nået mit først mål holdte fast i at træne med Martin. Jeg er blev overrasket over hvor god form jeg faktisk er kommet i, Martin presser en til at yde sit max og laver hele tiden nye udfordringer så man ikke kører sur i de samme øvelserne. Det er hård træning men ikke sagt at der ikke bliver grint og taget lidt gas på en så man har et smil på læben. Efter 7 mdr med Martin har jeg nu tabt mig 33kg. Jeg kan til en hver tid anbefale Martin som personlig træner.

 

Tanja S Jensen

Selvstændig, 29 år

Jeg har haft den fornøjelse og glæde, at have Martin som personlig træner. Det har været en fantastisk rejse. Den har været udfordrende, effektiv, inspirerende, hyggelig og sjov. Martin er helt igennem fantastisk, til at tage udgangspunkt i den enkelte person. Han er altid velforberedt og 110 % engageret. Jeg har elsket en hver time med Martin og det er helt klart hans fortjeneste, at jeg har lært min krop at kende i forhold til min træning fremover. Han har rykket en masse grænser og givet mig troen på at jeg kan og ikke mindst en masse redskaber, som jeg kan anvende i min træning og livsstil fremover. Jeg kan kun varmt anbefale Martin som personlig træner til andre.. Jeg kan ikke fortælle med ord, hvilken rejse I vil komme ud på, men jeg kan garantere at I ikke vil fortryde den et eneste sekund. Martin jeg vil takke dig for nogle fantastiske timer og jeg kommer til at savne dem rigtig meget.. .-

Mai-Britt

Projektleder, 39 år

Jeg besluttede mig for at kontakte Martin, som en form for investering i mig selv. Ved Investering mener jeg kunne opnå bedre fysisk form, bedre humør, tab af vægt og en forøget styrke. Alt dette lykkedes blandt andet fordi Martin har evnen til, at tage udgangspunkt i den enkeltes mål og drømme, samtidig med at presse præcis nok til, at du rykker dig mere end hvad du havde troet du kunne.

Rikke Rydstrøm

Projektleder, 31 år

Jeg mødte Martin i træningscentret. Jeg havde set ham træne flere klienterog jeg kunne se hvordan han brænder for det han laver. Jeg spurgte en af hans klienter efter en times træning med Martin hvad hun synes ham, og hun havde ikke andet end positivt at sige. Det blev hurtigt klart for mig at det var ham der skulle træne mig op til min kommende konkurrence. Træningstimerne med Martin har været super fede! Han er dybt professionel og han presser en til at yde meget mere end man troede var muligt. Martin er meget mere end en træner man mødes med og så er det det, man kan altid kontakte ham hvis man har nogen spørgsmål og det er rigtig rart! Jeg kan kun anbefale ham. .

Rikke Vang

Kontor elev, 22 år

Det har været så skønt at træne med Martin, han har fået mig til at indse, at jeg kan træne meget mere intensivt og med flere kilo end jeg nogensinde har været vant til, hvilket har resulteret i en gevaldig kropsopstramning på blot en måned. Samtidig bliver man automatisk glad af at træne med Martin, da han altid selv er positiv. Selv efter en hård og stresset dag på job, kan han fremtrylle energi og glæde. Han er hård på den gode måde og samtidigt meget målrettet, han ved præcis hvilke træningsmetoder, han skal bruge for at gøre det godt for netop dig og din krop. Det er en udfordring hver gang at træne med Martin, da han altid står klar med nye og friske træningsmetoder, man ved aldrig, hvad man bliver sat til, så man skal være forberedt på lidt af hvert, kroppen skal udfordres og trænes igennem, hvilket giver et godt og tilfredsstillende resultat. Jeg vil til en hver tid anbefale Martin til alle og en hver.

Christa

Advokatsekratær, 34 år

Af Henrik Duer kendt fra TV3 “ekstrem fed” , blev jeg anbefalet Martin, da jeg stod og skulle bruge en meget dygtig Cross fit træner,som kunne være i stand til, på højt niveau at, efterkomme mit behov til min fysiske form til en uddannelse i forsvaret. Jeg må tilstå at mit krav til personlige trænere er meget højt, men mødet ja allerede ved den første telefonsamtale med Martin, var jeg ikke i tvivl om Martin vidste hvad han kunne, hele forløbet igennem har været professionelt, særdeles målrettet og helt fantastisk, og jeg skal klart have flere timer med Martin. Derudover er Martin som person meget motiverende, bl.a grundet hans måde at give support på. En ting jeg rigtig godt kan lide, er at Martin er grundig som træner, han er god til, at få teknikken i øvelserne til at være på plads, hvilket jo er rigtig vigtigt for at undgå skader.Mit forløb med Martin har på alle måder været helt fantastisk, og jeg kan klart anbefale ham, hvis man vil opnå gode resultater, ved sin træning. .

Maria Kjær Nielsen

Arbejdsmiljø koordinator, 36 år

Jeg har gennem 2 år haft fornøjelsen af at have haft Martin som personlig træner. Han har været rigtig god til hele tiden at komme med nye øvelser og træningsformer, der gør at man ikke mister motivationen. Det er meget lærerigt, og har givet mig rigtig meget at have Martin som træner, både fysisk og psykisk. Kan klart anbefales..

Daniel

Projektkoordinator, 24 år

Pausen fra fysisk træning var lidt længere end jeg havde regnet med. De sidste 15 år har kun været afbrudt af den økonomiske effekt på min konto, når jeg meldte mig ind i et fitnesscenter. Oven i min mildt sagt dårlige form, kommer tyngdekraftens ubarmhjertige eftervirkninger fra en graviditet, hvor jeg var lettere at springe over, end at gå uden om. Jeg fik selv begyndt på konditionstræning, men den ønskede effekt udeblev. Martin har udarbejdet en kostplan og vi har trænet sammen to gange ugentligt, hvilket har medført et vægttab på 6,8 kg. på bare den første måned. Men for mig har det ikke kun været vægttabet der har betydet noget. I særdeleshed har min øget fysiske formåen været det absolut bedste. Jeg har aldrig før i mit liv løbet en tur, det kan jeg nu!!!! Jeg glæder mig til, at forsætte vores samarbejde. Det er super fedt, at have en træner, som motiverer mig i min træning, ved at synliggøre mine fremskidt. Jeg bliver konstant presset til, at yde mit absolut bedste, så jeg ikke spilder min tid. Jeg har aldrig før oplevet nogen som Martin, som har været så involveret på den ”fede” måde. Han engagerer sig i så høj grad, at det ikke kun er i min træning jeg mærker det, men også i de motiverende sms’er han sender, når jeg mindst venter det. Når jeg ligger på sofaen og har ondt i mit corpus efter en hård træning, er der ikke noget bedre end at få en sms hvor der står: ”Godt gået i dag”. Det har bestemt været den bedste investering jeg har gjort i mig selv.

Rikke Larsen

Studerende, 37 år

Efter anbefalinger fra en ven, startede jeg hos Martin for at få hjælp og inspiration til at styrke min krop og komme i bedre løbeform op til fodbold sæsonstart. Efter en kort og præcis mail korespondrense med Martin hvor de mål jeg ville opnå blev afklaret, gik vi igang i centeret hvor martin så mig an og lage en plan for hvordan forløbet skulle foregå. Jeg kunne hurtig se det store personlige engagement Martin lage i hver time og generalt i hele forløbet, hvor han viser stor interesse for ens fremgang. Jeg er typen der af og til skal presses for at kunne yde mit bedste og det sørger Martin for. Når han kunne se på mig at min grænse var nået gav han plads til at der kunne pustet ud inden næste øvelse. Jeg vil derfor varmt anbefale Martin til alle der enten søger hjælp til vægt tab eller for at komme bedre i form.

Thomas Koch

Studerende, 22 år

“Jeg har altid trænet og spist nogenlunde, men alligevel syntes jeg aldrig jeg har fået den krop jeg gerne ville have. Efter at have trænet med Martin, har jeg tabte 4,5 kilo på tre uger og kan se en markant ændring på min krop. Min motivation er helt i top, da han løbende holder kontakten ved lige for at høre hvordan det går. Mit kostprogram er nemt og gå til – han tager hensyn til hvad jeg kan lide. Alt i alt syntes jeg virkelig Martin er en dygtig træner – han gav i hvert fald mig et boost og fik min motivation til sund kost og træning tilbage”

Frederikke Gulland

Studerende, 20 år

Efter et par år med 10kg for meget og rigtig meget træning uden resultater, blev jeg anbefalet at kontakte Martin Sejer. Det gjorde jeg og 3mdr senere var de tunge kg der havde siddet der fast væk. Det var ikke en let omgang, men et hårdt forløb uden nogen kære mor. Martin er målrettet og hvis man selv har den rette ånd er jeg sikker på man kan nå sine mål med Martin, han har både god forstand på træning og kost og ved hvad han snakker om. Følger man hans guidelines så kommer resultaterne helt af sig selv. Hold smerten ud og man bliver et nyt energisk menneske!!!

Britt Laegdsgaard

Indkøber, 33 år

Jeg har aldrig været den store fan af træningscentre. Derfor vidste jeg også, at jeg skulle hyre en personlig træner, hvis jeg skulle igang med at træne. Det var motiverende, at jeg allerede efter et par gange, både kunne se og mærke synlige forandringer på min krop og i mit energiniveau. Martin har yderligere givet mig øvelser, jeg selv kan lave derhjemme, så jeg kan holde det ved lige i de perioder, jeg ikke træner med ham, og efter kun 10 gange føler jeg mig motiveret nok til at være selvkørende. Kan klart anbefales – især som en god kickstart til din træning!”

Nana J

Selvstændig, 41 år

Personlig træning med Martin Sejer er kompetent, hård og samtidig en kæmpe fornøjelse.

Claus Lund Pedersen

A&R - Director International Exploitation, 42 år